Uw bedrijf promoten?

OntdekDeventer.nl bereikt sinds de lancering iedere week vele tienduizenden Deventenaren, dagjesmensen en toeristen die zich oriënteren op een (korte-) vakantie in Deventer. Dit doen we door een uitgekiende mediastrategie, aansprekende en unieke content, en vooral veel enthousiasme voor alles wat Deventer zo leuk en uniek maakt.

In korte tijd is OntdekDeventer.nl uitgegroeid tot het meest gelezen (online-) magazine over uitgaan, evenementen, winkelen en overnachten in Deventer. Met vrijwel dagelijks nieuwe en unieke content van eigen redactie realiseren we niet alleen een stevige zichtbaarheid maar met name doeltreffend bereik. Onder het motto: “Gezien worden is mooi, bereiken is beter” werken we iedere dag aan de promotie van de stad, haar ondernemers en het toerisme in Deventer.

Heeft u belangstelling om vermeld te worden op deze website of wilt u adverteren? Neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand formulier.


 

Informatie aanvragen over promotie / adverteren op OntdekDeventer.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co