Het is een echte Deventer traditie en 25 maart a.s. is het weer zo ver: de Goede Vrijdagmarkt in Deventer. De Goede Vrijdagmarkt in Deventer is al jaren een van de grootste en gezelligste jaarmarkten van Nederland.

Van 9:00 tot 16:00 zullen ruim 350 leuke marktkramen en standwerkers je ook dit jaar weer verassen met leuke aanbiedingen en allerlei leuke en lekkere producten. De Goede Vrijdagmarkt staat opgesteld in de Zandpoort, op de Brink en in de Keizerstraat.

Ook leuk voor de kinderen

Naast de onvermijdelijke draaimolen, stroopwafels en andere lekkernijen is er dit jaar ook een heuse “Paasboerderij” helemaal in het teken van jonge dieren. De kids hoeven zich dus niet te vervelen!

Omleidingen / Afsluitingen

Op donderdag 24 maart 2016 na de winkelsluiting om 21.00 uur worden de toegangswegen (Zandpoort, Keizerstraat, Korte Bisschopstraat, Kleine en Grote Overstraat, Polstraat, Assenstraat, Menstraat en Rijkmanstraat) voor voertuigen afgesloten en zal de markt worden opgebouwd.

Parkeren

Zowel op de Brink als de Zandpoort geldt van donderdag 24 maart vanaf 19:00 uur tot vrijdag 25 maart 20:00 uur een parkeerverbod.

Komt je met de auto naar de Goede Vrijdagmarkt dan kunt u het beste parkeren in een van de parkeergarages. Langs de toegangswegen worden de P-Routes aangegeven.

Oude traditie

Als een van de oudste jaarmarkten van het land trekt de Goede Vrijdagmarkt in Deventer jaarlijks vele tienduizenden bezoekers. Naast vele bezoekers uit eigen stad mag de gezelligste jaarmarkt van Nederland dan ook rekenen op vele bezoekers uit de regio en Duitsland. Als gastvrije Hanzestad is Deventer wel iets gewend, het belooft dan ook weer gezellig druk te worden!

Ga jij ook naar de Goede Vrijdagmarkt of ga je iets anders ondernemen? Laat het ons weten in de reacties!

Voor meer informatie: www.deventermarkten.nl

 

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here